CIKKEK

Az Armani Csoport a napokban jelentette be, hogy olaszországi gyártóüzemeit haladéktalanul átalakítja, és eldobható orvosi köpenyek gyártásába kezd, ezzel segítve a koronavírus elleni küzdelmet. Az irányváltás nem egyedi, a Gucci, a Balenciaga, sőt még a magyar Nanuskha is gőzerővel gyártja a védőmaszkokat.

Gondolom, senki nem ilyennek tervezte a 2020-as évét. A koronavírus szinte mindenhol káoszt okozott. Mennyit költöttünk élelmiszerre, gyógyszerekre az elmúlt néhány napban? Hogyan változott a napi rutinunk, a munkavégzésünk? Kicsit derűsebb megközelítés, ha tudatosítjuk: lehetne rosszabb is a helyzet, szerencsére nem tört ki háború, és aszteroida...

Szép lassan lezárják az egész világot egy parányi vírus miatt. Néhány nyugtató elfogyasztása után már bátran elgondolkodhatunk azon, ennek milyen következménye lesz a gazdaságra nézve. A borúlátás helyett most a jó oldalát vizsgáljuk meg a koronavírus járványnak. Miért hasznos a koronavírus járvány?

"Nyugdíjaztak" - mondja Szabó István legújabb filmjének főhőse. A Zárójelentés már látható a mozikban, melyet nyolc év kihagyás után mint rendező és forgatókönyvíró alkotott meg az Oscar-, Golden Globe-, cannes-i Arany Pálma- és berlini Ezüst Medve-díjas rendező legenda, aki nemrég ünnepelte 82. születésnapját. Az alkotó a Mephisto című filmmel...

Egy friss tanulmány szerint a napi legalább 15 perces séta évekkel hosszabbíthatja meg az életet. A természetben töltött idő stresszcsökkentő hatással bír, emeli a kreativitás- és önkontroll-szintünket, és boldogságot is okoz.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

ÉRTESÜLJÖN ELSŐK KÖZÖTT CIKKEINKRŐL, ÚJDONSÁGAINKRÓL!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhat legfrissebb cikkeinkről, aktuális ajánlatainkról, újdonságainkról és eseményeinkről. 

* Szeretnék az ingyenes hírleveleken keresztül értesülni az aktuális ajánlatokról, újdonságokról, eseményekről. Ebből a célból hozzájárulok e-mail címem és a fent megadott személyes adataim használatához. Ezek az adatok azért kerülnek felhasználásra, hogy személyes termék- és szolgáltatásajánlatokat kaphassak, valamint, hogy a hírlevél szolgáltatás folyamatos fejlesztésre kerülhessen. A nyilatkozat visszahívására bármikor van lehetőség. A nyilatkozat visszavonására vonatkozó szabályzat, valamint az adatok kezelésére vonatkozó szabályzat elérhető az adatvédelmi szabályzatban, vagy bármely hírlevélen keresztül.