SZENIOROK [riportkönyv]

Egy séf, egy menedzser, egy orvos és egy pszichológus. Mi a közös bennük? Mindannyian túl vannak a hetvenedik életévükön, mégis a mai napig aktívan dolgoznak. Rosenstein Tiborral a Rosenstein Vendéglő tulajdonosával, Dr. Kürti Sándorral a KÜRT Zrt. egyik alapítójával és elnökével, Dr. Mágori Anikó orvossal és Prof. Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológussal beszélgettünk hivatástudatról, nehéz életszakaszokról, zsákutcának bizonyuló döntésekről, sikeres élet- és karrierstratégiákról, kitartásról, eltökéltségről, személyes filozófiákról, a szakmájuk szépségéről, maradandó emlékekről, izgalmas történetekről, jövőről, tervekről.

Vajon miért dolgoznak még a hetvenedik életévükön túl is? Mi motiválja őket? Miért épp az adott szakmát választották? Hogyan lett a munkájukból hivatás? Otthonról milyen családi mintát hoztak? Mit tanultak az elkövetett hibáikból? Miként változott a szakmájuk az elmúlt évtizedekben? És még megannyi kérdés, melyekre választ kapunk a SZENIOROK kötetben a négy, jelentős élettapasztalattal rendelkező interjúalany szemszögéből.


A riportkönyvben örök igazságokról, érzelmekről, fájdalmakról is olvashatunk, inspirációt gyűjthetünk a létünk útvesztőjében való tájékozódáshoz, és válaszokat kaphatunk az élet nagy kérdéseire, melyek - az interjúalanyok sikereit elnézve - úgy tűnik, helyesek.

ÉLETTÖRTÉNETEK /// SZAKMÁK /// SZENIOROK


Írta és szerkesztette: Szarka Dóra

Kötési mód: puhakötés

Oldalszám: 204

ISBN: 978-615-00-6538-0


Megrendelés menete:

A Könyv megrendelhető alább, (1) a Kosárba gombra kattintva, majd (2) a jobb felső sarokban a Kosár ikonra és a Kifizetés gombra kattintva, (3) végül az adatok megadásával és a szállítási mód kiválasztásával a Megrendelés befejezése gombra kattintva.

VAGY: az info@birdbooks.hu email címen megrendelve.

3.350 Ft
Please select variants first

RÉSZLETEK A KÖNYVBŐL!

Az alábbi gombra kattintva rövid részletet találhat a bevezetőből és az interjúk elejéből.

OLVASÓINK MONDTÁK

"Tetszik a személyek megválasztása, a szövegezés, a szerkesztés, a fontosabbnak tartott mondandók kiemelése. Nehéz megmondani, hogy ki tetszett a legjobban, hiszen minden szereplő kedves, mindenkinek van számomra mondanivalója, s mindegyik lehetne egy-egy példaképem."

Mészáros Imre

Mérnök

"Nekem fényesebb lett a jövőképem a sorok olvasása után és jobban bízok magamban, hogy meg fogom találni a közeljövőben új utamat, mint bíztam ma délután."

Egyik olvasónk

Orvos

"Régen volt rám ilyen nagy hatással könyv!"

Egyik olvasónk

Vízszerelő