BLOG

Délelőtt "háztartási alkalmazott", délutánonként a senior futóversenyekre edz. Az elmúlt harminc évben a hétvégéken kívül szinte egy napot sem hagyott ki. A kemény munkának megvan az eredménye, rengeteg éremmel büszkélkedhet a 85 éves pécsi futónő - olvasható a Blikk.hu oldalon.

Egy új könyvnek összetéveszthetetlen illata van, friss gondolatok, ismeretlen nézőpontok, érzelmi elmozdulások, csak nekünk szóló üzenetek lehetőségét hordozza magában. Egy könyv megszületéséhez hosszú út vezet. A ködös gondolat formálódásától a kész könyvig sok szakma és szakember keze munkája hozza létre a művet. Az egyik ilyen lényeges stáció a...

Anthony Hopkins 83 évesen a legjobb férfi főszereplőnek járó szobrocskát vihette haza a 93. Oscar-díjátadón Az apa című filmben nyújtott alakításáért. Ha lenne ilyen, akkor a legidősebb Oscar-nyertesnek járó képzeletbeli oklevelet is átvehette volna.

Elindult a Netre fel!, az NMHH idősek digitális felzárkóztatását célzó online programja. Melyek a leghasznosabb applikációk? Mit érdemes tudni a mobilinternetről? A szenior netfelhasználóknak is hasznos tudástárként szolgáló weboldalon, a közösségi médiában és a podcastokban olyan témák kerülnek majd feldolgozásra, amelyek hozzásegítik a 65+-os...

Nem csak az izmoknak, az agynak is kell edzés - hangzott el Dr. Csukly Gábortól, a SOTE Pszichiátriai és Pszichológiai Klinika adjunktusától a Kossuth Rádió egyik műsorában.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

ÉRTESÜLJÖN ELSŐK KÖZÖTT CIKKEINKRŐL, ÚJDONSÁGAINKRÓL!

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhat legfrissebb cikkeinkről, aktuális akcióinkról, újdonságainkról és eseményeinkről. 

* Szeretnék az ingyenes hírleveleken keresztül értesülni az aktuális ajánlatokról, újdonságokról, eseményekről. Ebből a célból hozzájárulok e-mail címem és a fent megadott személyes adataim használatához. Ezek az adatok azért kerülnek felhasználásra, hogy személyes termék- és szolgáltatásajánlatokat kaphassak, valamint, hogy a hírlevél szolgáltatás folyamatos fejlesztésre kerülhessen. A nyilatkozat visszahívására bármikor van lehetőség. A nyilatkozat visszavonására vonatkozó szabályzat, valamint az adatok kezelésére vonatkozó szabályzat elérhető az adatvédelmi szabályzatban, vagy bármely hírlevélen keresztül.