Lehengerlő a Virtuózok V4+ 70 éves műsorvezetője

2020.12.10

Thomas Gottschalk az egyik házigazdája a Virtuózok V4+, a Duna Televízió klasszikus zenei tehetségkutató műsorának.

Az egyedi öltözködési stílusáról is ismert show-mester kiváló érzékkel és utánozhatatlan humorral csempészi vissza a szórakoztató, de színvonalas televíziós versenyek hangulatát a képernyőre. Minden idők egyik legnépszerűbb műsorvezetője a Virtuózok V4+ adásaiban bizonyítja tehetségét és kamatoztatja a több évtized alatt összegyűjtött és kimunkált tapasztalatait. A legendás német show-man idén töltötte be a 70. életévét.

A rendkívüli tehetséggel megáldott gyerekeket és nemzetközi sztárokat felsorakoztató műsor másik házigazdája a lengyel tévésztár, Ida Nowakowska. Kettejük személyisége teszi még felülmúlhatatlanabbá a Virtuózok V4+ műsort.

Forrás: www.virtuozok.hu
Forrás: www.virtuozok.hu

Hatalmas karrierút áll Thomas Gottschalk mögött, aki még a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült, miután a világtörténelem eddigi leghosszabb reklámszerződését kötötte meg a Hariboval. A 70 éves sztár szerencsére nem hagyja abba a munkát, rendszeresen látható a képernyőn, a Virtuózok V4+ előtt 2017-ben például a "Kicsi Nagy Sztárok" című tehetségkutató műsort vezette.

2020 május 18-án, a 70. születésnapján ennyit mondott az őt kérdező riporternek:

"A hivatalos nyugdíjazási napomat nyilvánvalóan elmulasztottam, mert senki nem szólt róla nekem. Most csak folytatom, amíg meg nem jön az orvos "- viccelődött Gottschalk.

Forrás: 1


Ha tetszett a bejegyzés, olvassa el a Birdbooks többi cikkét is, és csatlakozzon a Birdbooks Kiadó közösségéhez.