Borítóhibás TÖRTÉNETEM c. könyv

Borítóján enyhén hibás TÖRTÉNETEM c. könyv 50 % árkedvezménnyel!

Legyél TE az interjúalany!

Mindenkinek megvan a saját története. A tiéd hogy hangzik? A Birdbooks Kiadó Történetem interaktív interjúkötetének segítségével most megörökítheted, dokumentálhatod életed különféle területeinek történetét, eseményeit, mozgatórugóit, a hozzájuk fűződő érzelmeidet, gondolataidat.
Miért jó ez?
Mert a könyv segítségével exkluzív interjút adhatsz magadnak az eddigi életedről. Másrészt, ha tudatosítod, ha kiírod magadból a saját történetedet, könnyebben leszel képes a jó dolgokra hálával visszatekinteni, a hibáidból tanulni, a sikereidből erőt meríteni. Így lehetőséged lesz az életutadon előtted álló lépéseket magabiztosabban megtenni.
Mi lesz ennek az eredménye?
Tisztább képet kapsz önmagadról, jó döntéseidről, hátráltató szokásaidról, kiaknázatlan képességeidről. A kérdésekre adott válaszok leírásával rendszerezni tudod életed lapjait.
Miért éppen negyven kérdéskör?
40 nap, 40 kérdés. Negyven nap az átváltozás ideje. Nem véletlen, hogy számos szokás, hagyomány kapcsolódik negyven napos időszakhoz. A Történetem interaktív interjúkötet úgy lett kialakítva, hogy támogassa a lelki transzformációt, a gondolati megújulást is.

Készítettek már interjút veled? Most itt a lehetőség rá.

ÉLETEK /// TÖRTÉNETEK /// INTERJÚK

Szerkesztette: Szarka Dóra

Kötési mód: puhakötés

Oldalszám: 96

ISBN: 978-615-01-3306-5

Rendelés: info@birdbooks.hu

1 125 Ft