Adventi akció a Birdbooks Kiadónál

2021.11.25

Az idei év is nagyban eltért a megszokottól... Új szituációkban kellett helyt állnia szinte mindenkinek, hirtelen fellépő, bizonytalan helyzetekben találhattuk magunkat. Mégis, a Birdbooks Kiadó SZENIOROK: Interjúk 70 év felett még aktívan dolgozó ismert szakemberekkel c. riportkönyvét még ilyen szélsőséges időkben is keresték, olvasták, olvassák.

Ezért a Birdbooks Kiadó úgy döntött, hogy megköszönve kedves olvasóinak, követőinek szeretetét és figyelmét, az idei advent időszakára elengedjük a szállítási költséget* minimum 1 könyv vásárlása esetén!

Nem kell szállítási költséget fizetnie november 28. és december 24. között, ha legalább egy könyvet rendel a Birdbooks Kiadó kínálatából.

A tavalyi évben már tapasztaltuk, hogy év vége előtt nagyon megnövekedett a postai szállítási idő. Ezért idén is érdemes a könyvrendeléseket mielőbb leadni az info@birdbooks.hu email címre, hogy a megrendelt termékek még karácsony előtt megérkezzenek.

Ezúton is köszönjük egész éves figyelmüket!

Birdbooks Kiadó

*: A szállítási költség elengedése a Magyar Posta Zrt., a Csomagküldő és a Foxpost szállításokra vonatkozik, de nem vonatkozik a külföldre történő és az utánvétes szállításokra.

KÖNYVEINK